Έβαλε θηλιά στην ΑΕΚ ο Γιουνές

Ο Χαμζά Γιουνές πέτυχε δυο γκολ (έφτασε τα 17 στην Super League), ο Βασιλακάκης συνέχισε την εκπληκτική του σεζόν με ένα ακόμα τέρμα και η Ξάνθη έκανε πάρτι απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-0.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
xanthi panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Χορταστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να παίζουν τη μπάλα χαμηλά και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο 3ο μόλις λεπτό η Ξάνθη άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενη την τραγική λειτουργία της αμυντικής γραμμής του Παναιτωλικού.

Ο Πιτσέλι έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και έδωσε αμέσως στον Βασιλακάκη, αυτός γύρισε στον... άτακτο Γιουνές και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Οι Ακρίτες έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 8΄, όμως ο Κυριακίδης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Γουάλας.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και είχαν δυο καλές στιγμές με οταν Πάουλο, όμως ο Ζίβκοβιτς ήταν στη σωστή θέση. Το 2-0 για την Ξάνθη ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν ο Παπάζογλου φάνηκε να σπρώχνει τον Γιουνές και ο Τυνήσιος από τα 11 βήματα νίκησε τον Κυριακίδη.

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ

Ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι στο 58ο λεπτό με τον Λόπες και στην αντεπίθεση η Ξάνθη πέτυχε το 3-0. Μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Πιτσέλι, ο Λουσέρο άφησε στον Βασιλακάκη και αυτός με σουτ νίκησε τον Κυριακίδη. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Οι Ακρίτες πέρασαν έστω και προσωρινά στην 5η θέση και τα πλέι οφ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας (Καμαρά 62'), Λουσέρο, Πιτσέλι (Τριάδης 71'), Βασιλακάκης (Μεχία 83'), Λάζιτς, Γιουνές.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Παπάζογλου, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης (Ρότσα 64'), Μάκος (Μπράβο 64'), Πάουλο, Λόπες, Ρέι, Ρόσα (Κλέσιο 46'), Μαρκόβσκι.

Σκόρερ: 1-0 (Γιουνές 3'), 2-0 (Γιουνές 38'), 3-0 (Βασιλακάκης 59').

News 24/7

24MEDIA NETWORK