Στο νοσοκομείο ο Γλύκος

Οι έντονοι πόνοι του Παναγιώτη Γλύκου δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Αντ' αυτού μεταφέρθηκε ξεχωριστά με Ι.Χ. σε νοσοκομείο της πόλης.

Στο νοσοκομείο ο Γλύκος
INTIME SPORTS

Υποβασταζόμενος βγήκε από τα αποδυτήρια του γηπέδου των "Ζωσιμάδων" ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Αναστασιάδη στο 31' της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ επειδή χτύπησε στη λεκάνη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό. Βέβαια, ο διεθνής πορτιέρο πονάει πολύ, αλλά η κατάστασή του δεν ήταν τόσο σοβαρή ώστε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο. Την Παρασκευή (19/12) θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να φανεί τι ακριβώς έχει και πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μάλιστα, ο πόνος ήταν τόσο έντονος που ο Παναγιώτης Γλύκος δεν μπορούσε να καθίσει στις θέσεις του λεωφορείου της αποστολής, έτσι αποφασίστηκε να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη ξεχωριστά από τους υπόλοιπους με Ι.Χ.

Αντίθετα, καλύτερα είναι τα νέα για τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος δέχθηκε μία γονατιά στον τετρακέφαλο, πόνεσε πολύ τη στιγμή εκείνη, αντικαταστάθηκε, αλλά απ' ό,τι φάνηκε δεν έχει κάτι σοβαρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK