Στο παιχνίδι για Ντοναρούμα βάζουν και την Ρόμα!

Από αλλού το περίμενε η Μίλαν όσον αφορά στους υποψήφιους μνηστήρες για τον Τζίτζο Ντοναρούμα και από... αλλού της έρχεται, με την Ρόμα να εμφανίζεται ξαφνικά στο κάδρο για τον Ιταλό γκολκίπερ!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma gives instructions during the Europa League group D soccer match between AEK Athens and AC Milan at the Olympic stadium, in Athens, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Έναν χρόνο πριν η Μίλαν έδωσε μάχη για να κρατήσει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στο Μιλάνο και για το πετύχει αυτό του προσέφερε ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.000.000 ευρώ!

Το καλοκαίρι του 2018 τα πράγματα όμως είναι εντελώς διαφορετικά, με το γυαλί στις σχέσεις μεταξύ του παίκτη της και των "ροσονέρι" (διοικούντων και οπαδών) να έχει σπάσει και τον Μίνο Ραϊόλα να έχει βαλθεί να πάρει τον παίκτη από τον "Σαν Σίρο" και να τον "σπρώξει" σε άλλη ομάδα.

Το εντυπωσιακό είναι πως δεν περιορίζεται μόνο στις ομάδες που αποδεδειγμένα έχουν διάθεση να... σκάσουν πολλά χρήματα για αυτόν αλλά βάζει στο κόλπο και άλλες, με τελευταίο παράδειγμα αυτό της Ρόμα.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό δημοσίευμά της η "Repubblica", ο δαιμόνιος μάνατζερ πρότεινε τον "Τζίτζο" (όπως και τον αδερφό του Αντόνιο) στην Ρόμα, με τον 19χρονο πορτιέρε να εμφανίζεται μάλιστα πρόθυμος να δεχτεί γενναία μείωση των αποδοχών του, κάπου κοντά στα 2.000.000 ευρώ το χρόνο!

Το ίδιο ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρει πως ο Μοντσι δεν είναι καθόλου "ζεστός" με αυτό το deal, προτιμώντας να αποκτήσει έναν εκ των Αρεολά ή Μερέτ σε περίπτωση αποχώρησης του Άλισον Μπέκερ (τον πολιορκεί η Ρεάλ), ενώ και οι οπαδοί των "τζαλορόσι" έχουν εκφραστεί οι περισσότεροι αρνητικά, μέσω σχολίων που κάνουν για τον Ντοναρούμα στα social media.

News 24/7

24MEDIA NETWORK