Στο πανηγύρι και ο...Τραβόλτα

Περήφανος για την πρόκριση της Αυστραλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Λούκας Νιλ.

Στο πανηγύρι και ο...Τραβόλτα
Περήφανος για την πρόκριση της Αυστραλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Λούκας Νιλ. Ο αμυντικός των «καγκουρό» εξήρε την εμφάνιση των συμπαικτών του στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη ενώ αποκάλυψε την παρουσία του γνωστού ηθοποιού και χορευτή, Τζον Τραβόλτα, στα αποδυτήρια της Αυστραλίας μετά το τέλος του αγώνα.

« Σίγουρα είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου καθώς πρόκειται για την πραγματοποίηση ενός ονείρου. Όχι μόνο του δικού μου αλλά όλης της χώρας. Μαζί μας πανηγύρισε και ο Τζον Τραβόλτα, ο οποίος αντιπροσώπευε την εταιρεία Qantas (εθνικός αερομεταφορέας). Τραγουδούσαμε κομμάτια από το Γκριζ και πιστεύω ότι όλοι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον παράδεισο. Αυτή η γιορτή θα διαρκέσει για πολύ χρονικό διάστημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λούκας Νιλ.

Ο αμυντικός της αγγλικής Μπλάκμπερν ήταν ένας από αυτούς που ανέλαβε το δύσκολο έργο της εκτέλεσης ενός πέναλτι και δεν αστόχησε. Η πρόκριση κατά τη γνώμη του ήταν δίκαιη. « Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ξέραμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας έδινε προβάδισμα. Πιστεύαμε ακράδαντα ότι μπορούμε να πετύχουμε και μπορέσαμε να τους κρατήσουμε στο μηδέν. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά τελικά η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί έδειξαν όλοι ψυχραιμία. Δεν ένιωσα άσχημα όταν ανέλαβα να εκτελέσω ένα από αυτά γιατί είχαμε κάνει πολύ προπόνηση με τον τεχνικό μας», υπογράμμισε ο 27χρονος αμυντικός.

Στη «ψυχοφθόρο» διαδικασία των πέναλτι αναδείχτηκε ως ήρωας ο τερματοφύλακας Μαρκ Σβάρτσερ (ο οποίος νίκησε τους Ροντρίγκες και Ζαλαγιέτα) ενώ για καλή του τύχη ο Μαρκ Βίντουκα γλίτωσε το ρόλο του μοιραίου καθώς το πέναλτι που έχασε δεν στοίχισε στην Αυστραλία. « Ο Σβάρτσερ έγινε ο ήρωας στο τέλος καθώς στη διάρκεια του αγώνα δεν είχε και πολλή δουλειά. Όταν έπρεπε μίλησε και είμαι σίγουρος πως αύριο θα μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα. Το αξίζει όπως και όλοι μας. Ο Μαρκ Βίντουκα μπορεί να αστόχησε αλλά κανείς δεν τον κατηγόρησε στα αποδυτήρια και η χαρά ήταν τόσο μεγάλη που ξεχάστηκαν όλα αμέσως», ξεκαθάρισε ο Λούκας Νιλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK