Στο Περιστέρι ο Λουτσιάνο

Την απόκτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα για τα δύο επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου υπήρξαν συνεχείς διαπραγματεύσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανού με τον ποδοσφαιριστή οι οποίες κατέληξαν σε συμφωνία.

Στο Περιστέρι ο Λουτσιάνο

Την απόκτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα για τα δύο επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου υπήρξανε συνεχείς διαπραγματεύσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργου Σπανού με τον ποδοσφαιριστή οι οποίες κατέληξαν σε συμφωνία. Αυτή ήταν η έκτη φετινή μεταγραφή του Ατρόμητου.

Η συμμετοχή του Ατρόμητου στην Ευρώπη κατέστησε αναγκαία την ενίσχυση της ομάδας με έμπειρους παίκτες. Και ο Λουτσιάνο, που έχει αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα χρώματα του Ολυμπιακού, σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά τον Ατρόμητο στην προσπάθειά του να προκριθεί στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ.

Ο 33χρονος Λουτσιάνο έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη, στην Καστοριά, στον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο. Έχει 178 συμμετοχές στην Ά Εθνική και 63 γκολ. Στην Ευρώπη έχει 24 συμμετοχές και 6 γκολ. Στο πρωτάθλημα που τελείωσε αγωνίστηκε σε25παιχνίδια και σημείωσε15τέρματα με την Ξάνθη και το Πανιώνιο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα για τα επόμενα 2 χρόνια. Μετά από συνεχής διαπραγματεύσεις ο Βραζιλιάνος μέσος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου. Η μεταγραφή του Λουτσιάνο είναι η έκτη για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για τον Ατρόμητο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK