Στο Περιστέρι το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ

Νέα αλλαγή έδρας για το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ, αυτήν τη φορά οριστική, με το Περιστέρι να γίνεται ευρωπαϊκή έδρα των Γιαννιωτών.

Στο Περιστέρι το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από Ζωσιμάδες, Λεωφόρο και από Λεωφόρο στο Περιστέρι καταλήγει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ, για τον επαναληπτικό του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League στις 4 Αυγούστου.

Οι αντιδράσεις από οργανωμένους οπαδούς και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στην παραχώρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης" στους Γιαννιώτες έφερε αλλαγή πλάνων.

Αρχικά ο ΠΑΣ είχε ζητήσει το γήπεδο του "τριφυλλιού", διότι η φυσική έδρα τους δεν πληροί τα κριτήρια της UEFA. Η επιλογή της Λεωφόρου έγινε λόγω της παρουσίας πολλών Γιαννιωτών στην Αθήνα, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας τους.

Ο ΠΑΣ είχε ζητήσει το γήπεδο του Ατρομήτου πριν από τη Λεωφόρο, ωστόσο λόγω κάποιων βελτιωτικών έργων, προτιμήθηκε η λύση της Λεωφόρου. Από τη στιγμή που δεν προκρίθηκε η τελευταία, οι άνθρωποι του ΠΑΣ επέστρεψαν στη λύση του Περιστερίου.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, έδωσε το "πράσινο φως" στον ΠΑΣ και η ΕΠΟ έχει αποστείλλει ήδη σχετικό αίτημα στην UEFA για τα διαδικαστικά, με συνέπεια να απομένει η οριστικοποίηση της αλλαγής έδρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK