Στο πλευρό του Ράνγκινκ οι παίκτες της Σάλκε

Στο πλευρό του Ράνγκινκ οι παίκτες της Σάλκε
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο τεχνικός της Σάλκε, Ραλφ Ράνγκινκ, καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Χέρτα Βερολίνου, η γερμανική ομάδα έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Ο στόχος, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο του πρωταθλητή, δείχνει να απομακρύνεται και οι πρώτες « μουρμούρες» από την μεριά της διοίκησης και φιλάθλων έχουν αρχίσει να ακούγονται εναντίον του Γερμανού τεχνικού.

Ο ίδιος, όμως, μπορεί να νιώθει δικαιωμένος, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές της Σάλκε με δηλώσεις τους στο γερμανικό Τύπο ανέλαβαν το βάρος της κακής πορείας της ομάδας, ζητώντας την παραμονή του Ράνγκινκ. Ο αρχηγός των «μπλε», Έμπε Σαντ, είναι ένας από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα του Γκελζερκίρχεν και έδειξε έκπληκτος από την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας πως « είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, έχω δει πολλά να συμβαίνουν στην Σάλκε και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο προπονητής μας βρίσκεται κάτω από αυτή την πίεση ».

Στο πλευρό του προπονητή στάθηκε και το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Κέβιν Κουράνι, αναλαμβάνοντας για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το βάρος των ευθυνών. « Το πρόβλημα ξεκινά από εξωγενείς παράγοντες και αυτό έχει αρχίσει να πειράζει όλους μας. Κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά και είναι λίγο χαζό να γίνεται αυτή η συζήτηση. Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν πετυχαίνουμε γκολ και εμείς θα έπρεπε να δεχόμαστε κριτική και όχι ο προπονητής », υπογράμμισε ο Γερμανός διεθνής επιθετικός. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Νυρεμβέργη, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Σάλκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK