Κιελίνι: "Αυστηρή η ποινή στον Σουάρες"

Ιδιαίτερα αυστηρή χαρακτήρισε την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες από τη FIFA για το περιστατικό του δαγκώματος ο Τζόρτζιο Κιελίνι .

Κιελίνι: "Αυστηρή η ποινή στον Σουάρες"

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πήρε θέση σχετικά με την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες μετά το επεισόδιο με το δάγκωμα του Ουρουγουανού στον ώμο του.

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση της FIFA να τιμωρήσει τον άσο της Λίβερπουλ με αποκλεισμό 9 αγώνων με την Εθνική και απαγόρευση 4 μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ώθησε τον Κιελίνι στην απόφαση να εκφράσει την αντίθεσή του,αναρτώντας στην προσωπική του ιστοσελίδα τα εξής:

"Μέσα μου δεν υπάρχουν συναισθήματα χαράς, ρεβανσισμού ή οργής κόντρα στον Σουάρες για ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στο γήπεδο και τελείωσε εκεί. Παραμένουν μόνο η οργή και η απογοήτευση για το χαμένο παιχνίδι.Αυτή τη στιγμή η μοναδική μου σκέψη είναι για τον Λουίς και την οικογένειά του, επειδή θα βρεθούν να αντιμετωπίσουν μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Εγώ πάντα θεωρούσα αδιαμφισβήτητες τις πειθαρχικές παρεμβάσεις από την πλευρά των αρμόδιων ποδοσφαιρικών οργάνων, όμως ταυτόχρονα πιστεύω ότι η τιμωρία του είναι υπερβολική.

Ελπίζω ειλικρινά ότι θα του επιτραπεί, τουλάχιστον, να παραμείνει κοντά στους συμπαίκτες του στην ομάδα κατά τη διάρκεια των αγώνων, επειδή αυτή η απαγόρευση είναι πραγματικά καταστροφική για έναν ποδοσφαιριστή".

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK