Στο "πόδι" για Καλλιθέα

Στο "πόδι" για Καλλιθέα

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου
Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα στην επιστροφή της στην Α’ Εθνική, με αντίπαλο την Καλλιθέα, και ο ενθουσιασμός, τόσο στην ομάδα, όσο και στον κόσμο της, είναι αυξημένος.

Από τη μία, ο Γιώργος Δώνης βλέπει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Βέβαια, υπάρχουν τρεις εξαιρέσεις, οι οποίες έχουν τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα της Δευτέρας. Πρόκειται για τους Στουρνάρα, Τσιάτσιο και Ζιάγκα, που δεν θα καταφέρουν να είναι έτοιμοι μέχρι τον αγώνα.

Κατά συνέπεια, οι πρώτες ενδείξεις που υπάρχουν για την βασική ενδεκάδα αφορούν τους Κοτσόλη, Κατσιαρό, Νταμπίζα, Σίμο, Διγκόζη, Σέρμπαν, Σπάσιτς, Αλωνεύτη, Γκίκα και Κυπαρίσση. Όπως γίνεται κατανοητό, ο Δώνης σκοπεύει να δώσει επιθετικό προσανατολισμό στους παίκτες του, καθώς η πρώτη εμφάνιση της ομάδας στο «Αλκαζάρ» για τη νέα σεζόν θέλει να στεφθεί με επιτυχία.

"Τρέλα" με τα εισιτήρια

Η επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής χαίρει της απόλυτης στήριξης του κόσμου της Λάρισας. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έγινε στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο τη δεύτερη αγωνιστική οι φίλοι της ΑΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους.

Τα «μαγικά» χαρτάκια τείνουν να εξαντληθούν και το «Αλκαζάρ» θα είναι κατάμεστο τη Δευτέρα με φίλους των «βυσσινί».

*** Αρχισε από το απόγευμα της Παρασκευής η διάθεση των νέων εμφανίσεων της ομάδας από τη μπουτίκ (Μανωλάκη 1).

*** Ελεύθερη θα είναι η είσοδος παιδιών μέχρι 14 ετών στην «παιδική κερκίδα».

*** Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για ένα σκούτερ για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK