Στο πούλμαν του... νταμπλ "όλα τα λεφτά" ήταν το χαμόγελο του Ινιέστα!

Οι παίκτες του Βαλβέρδε γιόρτασαν το νταμπλ με παρέλαση στους δρόμους της Βαρκελώνης πάνω σε διώροφο ανοιχτό λεωφορείο, με τον συγκινημένο Ινιέστα να είναι το τιμώμενο πρόσωπο (VIDEOS).

Στο πούλμαν του... νταμπλ "όλα τα λεφτά" ήταν το χαμόγελο του Ινιέστα!

Μπορεί στο Champions League να σταμάτησε η πορεία τους στα προημιτελικά (ας όψεται το γκολ του Κώστα Μανωλά με το οποίο τους έστειλε στα τάρταρα...) όμως εντός των συνόρων η Μπαρτσελόνα δεν είχε.. αντίπαλο και αυτό επισφραγίστηκε με την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

Στον τελικό του Copa del Rey κονιορτοποίησε με πέντε γκολ την δύσμοιρη Σεβίλλη ενώ τον τίτλο της πρωταθλήτριας τον "κλείδωσε" την Κυριακή με το πέρασμα με 4-2 από το "Ριαθόρ" (εξακολουθεί να είναι αήττητη στην La Liga τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε), με αποτέλεσμα να αρχίσει τους εορτασμούς του νταμπλ από την Δευτέρα!

Το μενού περιελάμβανε μετάβαση σε διώροφο ανοιχτό λεωφορείο και βόλτα στους δρόμους της Βαρκελώνης όπου γνώρισαν την αποθέωση από χιλιάδες συγκεντρωμένους οπαδούς της "Μπάρσα", με όλους τους παίκτες να απολαμβάνουν τις ξεχωριστές αυτές ποδοσφαιρικές παραστάσεις και τον Αντρές Ινιέστα να ρουφάει κάθε στιγμή από την τελευταία του φιέστα με τους "μπλαουγκράνα".

Ως γνωστόν, η εμβληματική φυσιογνωμία της Μπαρτσελόνα έχει ανακοινώσει την απόφασή του να φύγει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν για να ολοκληρώσει την καριέρα του, με το video από τα επινίκια όπου κάνει το σήμα της νίκης αγκαλιά με τον Μέσι και ανάμεσα στα δύο φετινά τρόπαια να είναι συλλεκτικό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK