Αγγελιαφόρος Βρέντζος, παρέδωσε το μήνυμα Μαρινάκη

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (14/3) στο προπονητικό κέντρο για να μιλήσει με Βούζα και παίκτες ενόψει Μπεσίκτας.

Αγγελιαφόρος Βρέντζος, παρέδωσε το μήνυμα Μαρινάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γεγονός ότι στην παρούσα φάση το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στην Μπεσίκτας και όχι σε τίποτε άλλο (ούτε καν στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκού) φάνηκε και από την παρουσία του Γιάννη Βρέντζου το πρωί της Τρίτης (14/3) στο Ρέντη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ είχε μία συνομιλία τον Βούζα, τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ποδοσφαιριστές, μεταφέροντάς τους την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό τους για την πολύ δύσκολη αποστολή που θα έχουν το βράδυ της Πέμπτης (16/3, 20.00) στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο Ρέντη όλοι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να βρουν τον τρόπο που θα επιστρέψουν μετην πρόκριση απότην Τουρκία.

Το θετικό, μεταξύ άλλων, δεν είναι μόνο η συσπείρωση που υπάρχει στην ομάδα μετά τα όσα έγιναν με την απομάκρυνση του Μπέντο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν και ένα έξτρα κίνητρο να κυνηγήσουν την πρόκριση μέσα στην Πόλη. Βλέπετε, τα όσα μεταδίδονται στη γειτονική χώρα και τα όσα υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι στην Μπεσίκτας θεωρούν σίγουρη την πρόκριση της τουρκικής ομάδας στα προημιτελικά τουEuropa League,έχουν πεισμώσει τους “ερυθρόλευκους”.

Οι Πειραιώτες πάνε στην Τουρκία με “χαμηλά την μπάλα”, δίχως παχιά λόγια και υπερβολές. Θα πάνε να κάνουν το παιχνίδι τους και ό,τι βγει. Αντιθέτως, οι “μαυραετοί” της Κωνσταντινούπολης βγάζουν μία εικόνα υπεροψίας και αυτό στο Ρέντη εκτιμούν ότι μπορεί να τους γυρίσει... μπούμερανγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK