Στο στόχαστρο η νέα μπουτίκ του ΠΑΟΚ

Αγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κατάστημα με τα επίσημα προϊόντα του Δικεφάλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο στόχαστρο η νέα μπουτίκ του ΠΑΟΚ

Το νέο επίσημο κατάστημα του ΠΑΟΚ που στεγάζεται στο Κόκκινο Κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να διαρρήξουν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/1), χωρίς, πάντως, επιτυχία. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν μία μικρή ζημιά στην τζαμαρία της μπουτίκ, ενώ η προσπάθεια τους να εισβάλλουν στο εσωτερικό δεν στέφθηκε από επιτυχία. Ηδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίο εκτιμάται ότι θα βρεθούν καθώς σε εκείνον τον δρόμο υπάρχουν πολλές κάμερες.

Περί ρήτρας Νομπόα

Μόνο για ομάδες του εξωτερικού ισχύει η υψηλή ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιο του 29χρονου διεθνή με το Εκουαδόρ μέσου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει την φημολογία που κυκλοφόρησε και η οποία "λέει" ότι για να αποκτήσει κάποια ομάδα τον Νομπόα θα πρέπει να δαπανήσει 2,5 εκ. ευρώ συν το υπόλοιπο του συμβολαίου του παίκτη, που έχει υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Από τον Δικέφαλο τονίζεται, κατ' αρχήν, ότι η ρήτρα είναι πολύ μεγαλύτερη, αλλά και ότι ισχύει μόνο για ομάδες του εξωτερικού. Για την Ελλάδα, δηλαδή, το συμβόλαιο του Νομπόα είναι κλειστό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK