Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα παίκτης που την έχει απορρίψει δύο φορές!

Τι κι αν η Μπαρτσελόνα θέλησε να τον κάνει δικό της δύο φορές; Οι "μπλαουγκράνα" έφαγαν... χυλόπιτα από τον ποδοσφαιριστή αμφότερες και μπορεί να οδεύουν προς τη τρίτη, αφού αυτός "βγάζει" μάτια με την απόδοσή του και η ομάδα τον θέλει διακαώς.

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, April 20, 2018. Sevilla will play against FC Barcelona in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Friday, April 20, 2018. Sevilla will play against FC Barcelona in the Spanish Copa del Rey soccer final on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Το ισπανικό πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του με τη Μπαρτσελόνα να έχει αναδειχτεί ήδη πρωταθλήτρια. Ωστόσο, η "έκπληξη" στον βαθμολογικό πίνακα δεν βρίσκεται στη πρώτη θέση, αλλά στη πέμπτη, με τη Ρεάλ Μπέτις να την έχει σχεδόν "καπαρώσει" και να οδεύει προς τους ομίλους του επόμενου Europa League.

Ο Κίκε Σετιέν ανέλαβε τον περσινό Μάιο την ομάδα, η οποία είχε τερματίσει στη 15η θέση. Ωστόσο, ο Ισπανός κατάφερε να τη "μεταμορφώσει" φέτος, τοποθετώντας τον 22χρονο Φαμπιάν Ρουίζ στο κέντρο και καθιστώντας τον βασικό και αναντικατάστατο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί στο "στόχαστρο" αρκετών μεγάλων συλλόγων με τους "μπλαουγκράνα" να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Καταλανοί επιθυμούν την απόκτηση του πιο ακριβού παίκτη της Μπέτις, μια και τον έχουν προσεγγίσει ακόμα δύο φορές.

Η πρώτη προσφορά στον Ρουίζ έγινε πριν από δύο χρόνια, όταν το κλαμπ της Βαρκελώνης ήθελε να τον αγοράσει, τοποθετώντας τον όμως στις ρεζέρβες και τη Μπαρτσελόνα Β' που αγωνιζόταν τότε στη Γ' Εθνική. Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντάς του θέση πάλι στην ίδια ομάδα που όμως είχε ανεβεί στη Β' Εθνική αυτή τη φορά.

Παρά το δέλεαρ να αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της "Μπάρτσα", ο Ισπανός δεν "πείστηκε" και προτίμησε να παραμείνει στη Μπέτις, όπου γνώριζε εκ των προτέρων πως θα παίζει στη πρώτη ομάδα, αλλά και στη Primera Division.

Μπορεί ο Τζουλέν Λοπετέγκι να μην τον έχει συμπεριλάβει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για το προσεχές Μουντιάλ, όμως ο Ρουίζ έπραξε σωστά με τη Μπαρτσελόνα να ετοιμάζεται τώρα να πληρώσει τη ρήτρα των 15 εκατ. ευρώ για χάρη του. Εκτός βέβαια αν ο ίδιος αρνηθεί για ακόμη μία φορά τη "μετακόμισή" του στη Βαρκελώνη και... τριτώσει το "κακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK