Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Πεδρίνιο

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του 24χρονου μεσοεπιθετικού της Πάσος Φερέιρα, Πεδρίνιο.

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Πεδρίνιο

Το θέμα του επιθετικού είναι αυτό που "καίει" άμεσα τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν τσεκάρει και ενδιαφέρονται σύμφωνα με την πορτογαλική "Α Bola" και για τον μεσοεπιθετικό, Πεδρίνιο που ανήκει στην Πάσος Φερέιρα!

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν στο δημοσίευμα ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από τον ελληνικό σύλλογο "στον οποίο προπονητής είναι ο Βλάνταν Ίβιτς που υπήρξε παίκτης του Φερνάντο Σάντος στην ΑΕΚ".

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Πεδρίνιο

Ποιος είναι όμως ο Πεδρίνιο; Είναι δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός, 1.70 μ. ύψος, 24 ετών και τον απέκτησε ελεύθερο το καλοκαίρι η Πάσος Φερέιρα από την άσημη Φρεαμούντε, στην οποία είχε 120 συμμετοχές και 18 γκολ σε πέντε χρόνια. Από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια του με τη νέα του ομάδα άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων κάνοντας πολλούς σκάουτ να ρωτούν για το όνομά του.

Μετρά ήδη 15 συμμετοχές στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα με τρία γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει σκοράρει και στον μοναδικό αγώνα Κυπέλλου που αγωνίστηκε. Ο Λούμπος Μίχελ γνωρίζει τις απαιτήσεις της ομάδας για να τον παραχωρήσει αλλά και τα χρήματα που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αξιώνει για την μεταγραφή του και είναι πλέον στο χέρι του ΠΑΟΚ να αποφασίσει για το αν θα κινηθεί ή όχι.

Πάντως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Πάσος Φερέιρα μέχρι και το καλοκαίρι του 2020, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία (σύμφωνα με το transfermarkt) φτάνει τις 800.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK