Στο... ταμείο ανεργίας μετά απ' την κορυφαία σεζόν της καριέρας του!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι κινδυνεύει να μείνει... άνεργος μετά την κορυφαία σεζόν της σταδιοδρομίας του ως προπονητής. Η Τσέλσι αρνείται να του πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης και η "Corriere dello Sport" αποτυπώνει γλαφυρά την περίπτωσή του με ένα φοβερό σκίτσο. (PHOTO)

Στο... ταμείο ανεργίας μετά απ' την κορυφαία σεζόν της καριέρας του!
AP PHOTO/SALVATORE LAPORTA

Η εφετινή σεζόν ήταν αναμφίβολα απ' τις πιο παραγωγικές και ταυτόχρονα ποιοτικές στην καριέρα του Μαουρίτσιο Σάρι. Όχι μόνο γιατί κατάφερε να κοντράρει στα ίσια την Γιουβέντους, διεκδικώντας την κούρσα του πρωταθλήματος μέχρι τέλους, αλλά και για το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξε η Νάπολι και εγκωμιάστηκε από πολλούς.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μετά την αναμέτρηση με τους "παρτενοπέι" για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε δηλώσει ότι: "Η Νάπολι ήταν εκπληκτική. Είναι απ' τις καλύτερες ομάδες που έχω αντιμετωπίσει ποτέ".

Όπως παραδέχονται και οι άνθρωποι του συλλόγου, η επιτυχία αυτή πιστώνεται σε τεράστιο βαθμό στον Σάρι, ο οποίος ερχόμενος το 2015 απ' την Έμπολι κατάφερε να επιδείξει σπουδαία πράγματα. Να όμως, που ο 59χρονος τεχνικός κοντεύει να μείνει... στο ράφι.

Η Νάπολι τον αντικατέστησε με τον Κάρλο Αντσελότι και τα όσα όνειρα έκανε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, μοιάζουν να εξατμίζονται. Γιατί; Επειδή οι Λονδρέζοι αρνούνται να πληρώσουν την ρήτρα των 8.000.000€ που τον δεσμεύουν, γι' αυτό και έχουν στραφεί στην περίπτωση του Λοράν Μπλαν.

Χαρακτηριστικό είναι το σκίτσο της "Corriere dello Sport" που δείχνει τον Σάρι να κάθεται σε ένα παγκάκι και να ταΐζει περιστέρια, συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα: "Η Τσέλσι δεν πληρώνει την ρήτρα του Σάρι στη Νάπολι και επιλέγει άλλον προπονητή. Είναι πολύ πιθανό να μείνει άνεργος μετά την καλύτερη σεζόν της σταδιοδρομίας του".

ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK