ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο τμήμα πέρασε τη νύχτα ο Φερνάντες

Τα προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν στην Βαλένθια δεν έχουν τελειωμό. Πρώτα τα άσχημα αποτελέσματα, μετά οι αντιδράσεις από την αποπομπή των Σάντι Κανιθάρες, Νταβίντ Αλμπέλδα και Μιγκέλ Ανχελ Ανγκούλο από την ομάδα και τώρα το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μανουέλ Φερνάντες.

Στο τμήμα πέρασε τη νύχτα ο Φερνάντες
Τα προβλήματα για τον
Ρόναλντ Κούμαν στην
Βαλένθια δεν έχουν τελειωμό. Πρώτα τα άσχημα αποτελέσματα, μετά οι αντιδράσεις από την αποπομπή των
Σάντι Κανιθάρες,
Νταβίντ Αλμπέλδα και
Μιγκέλ Ανχελ Ανγκούλο από την ομάδα και τώρα το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον
Μανουέλ Φερνάντες.

Ο μέσος των “νυχτερίδων” πέρασε το βράδυ της Πέμπτης (3/1) στο αστυνομικό τμήμα, όπως έγινε γνωστό μία ημέρα αργότερα μετά την προπόνηση της ομάδας. Ο 21χρονος Φερνάντες και ο Μιγκέλ Μπρίτο βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και όπως αποκαλύψαν οι ίδιοι ένα περιστατικό με ένα κλεμμένο ρολόι τους έφερε αντιμέτωπους με την αστυνομία.

Ο Μιγκέλ επέμενε ότι δεν έφευγε από την ντισκοτέκ εάν δεν ερχόταν δικηγόρος, εν αντιθέσει με τον Φερνάντες που ακολούθησε τους αστυνομικούς στο τμήμα και αφού πέρασε τη νύχτα του εκεί, αφέθηκε ελεύθερος το επόμενο πρωί. Εν συνεχεία, έμαθε ότι μένει εκτός αποστολής από την ομάδα για το παιχνίδι με τη Λεβάντε.

“Είναι το πρώτο μέτρο που έπρεπε να πάρω και τώρα συζητάω με τη διοίκηση για το θέμα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και πρέπει να ακολουθούνται στην ομάδα. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε υπάρχει πρόβλημα για τον παίκτη”, τόνισε ο Κούμαν για το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK