Στο Βουκουρέστι με όνειρα

To γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε και νίκησε τον Ακράτητο αμέσως μετά το σοκ της Στουτγκάρδης αναμφίβολα είναι θετικό.Aπό τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στον αγώνα με τη Ραπίντ στο Βουκουρέστι όπου θα διεκδικήσει τις ελπίδες πρόκρισης που του αναλογούν.

Στο Βουκουρέστι με όνειρα
To γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε και νίκησε τον Ακράτητο αμέσως μετά το σοκ της Στουτγκάρδης αναμφίβολα είναι θετικό. Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι οι αποδοκιμασίες για το συντηρητικό παιχνίδι της ομάδας μετά το 1-0 προκάλεσε κάποιες αποδοκιμασίες.

Aπό τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στον αγώνα με τη Ραπίντ στο Βουκουρέστι όπου θα διεκδικήσει τις ελπίδες πρόκρισης που του αναλογούν. Η προετοιμασία ξεκίνησε με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ενώ την Τρίτη το πρωί στις 8 η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας με πτήση τσάρτερ συνοδευόμενη από 200 φιλάθλους. Συνολικά στο Βουκουρέστι θα βρεθούν περίπου 1500 φίλοι του ΠΑΟΚ ανάμεσά τους και πολλοί Ελληνες φοιτητές της Ρουμανίας.

Στον αγώνα κόντρα στη Ραπίντ θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ιφεάνι Ουντέζε.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ανδράλας, Βαγγελής, Γιασεμάκης, Εγκωμίτης, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Σικαμπάλα, Φερνάντεζ, Φουτσίνι, Μέγκαχεντ, Μίετσελ.

Εκτός αποστολής, εκτός από τον τιμωρημένο Ουντέζε, έμειναν οι Ζωγραφάκης, Μαλαδένης, Μουμίν και Κοντέων.

Ο Δικέφαλος την Τρίτη θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Ρουμανίας που βρίσκονται 10 χλμ μακριά από το Βουκουρέστι ενώ την Τετάρτη η προπόνηση θα λάβει χώρα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Στις 18:30 την Τετάρτη ο Γιώργος Κωστίκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ραπίντ Ρασβάν Λουτσέσκου θα δώσει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης (13:30) σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου.

Ο Κώστας Ιωσηφίδης παρακολούθησε για άλλη μία φορά την Ραπίντ στο τελευταίο της αγώνας για το Ρουμάνικο πρωτάθλημα κατά το οποίο ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Σπορτούλ. Ο Γιώργος Κωστίκος από την πλευρά του τονίζει συνεχώς στους παίκτες του ότι τίποτα δεν έχει χαθεί και ότι η πρόκριση περνάει από το Βουκουρέστι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK