Στοχ: "Μπορώ να μείνω στη Φενέρμπαχτσε"

Η αυτοκριτική του Μίροσλαβ Στοχ και η πίστη του πως μπορεί να παραμείνει στη Φενέρ. Φημολογία για έλευση του Γκολάσα στη Θεσσαλονίκη.

Στοχ: "Μπορώ να μείνω στη Φενέρμπαχτσε"
stoch.jpg WWW.MOTIONTEAM.GR

Νέο δημοσίευμα για τον Μίροσλαβ Στοχ στην Τουρκία. Στην ιστοσελίδα medya365.com υπάρχουν δηλώσεις του Σλοβάκου που τονίζει πως θέλει να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε και πως έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Ο τίτλος που υπάρχει σχετικά με τον Στοχ στο άρθρο είναι "προτεραιότητα η Φενέρμπαχτσε" και ο ίδιος τονίζει τα εξής: "Έκανα λάθη στη Φενέρμπαχτσε με αποτέλεσμα να φύγω. Έμαθα από τα λάθη μου και έχω μεγαλώσει. Όσο ανήκω εδώ, δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα. Παρά τον κανονισμό που υπάρχει με τους ξένους (σ.σ. εννοεί στην Τουρκία) πιστεύω ότι μπορώ να καταφέρω να μείνω".

Φημολογία για έλευση του Γκολάσα

Σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο Εγιάλ Γκολάσα (Ισραηλινός μέσος) είναι στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες και να κλείσει το τυπικό κομμάτι της απόκτησής του από τον "Δικέφαλο".

Φαίνεται να υπάρχει μια αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα για το ποσό που πρέπει να δοθεί στη Μακάμπι για τροφεία).

Από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος για το θέμα της έλευσης του Γκολάσα ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με τον Ισραηλινό ατζέντη του παίκτη, διαψεύδει πως ο Γκολάσα είναι στη Θεσσαλονίκη. Ίσως όμως αυτό να το κάνει για να μην δοθεί δημοσιότητα στο θέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK