Στόχος η άνοδος

Στόχος η άνοδος

Σε συνέντευξη που παρέθεσε την Πέμπτη το απόγευμα, ο προπονητής της Κέρκυρας Μπάμπης Τεννές οριοθέτησε τον στόχο της ομάδας την νέα χρονιά, την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. «Στόχος δικός μας και του προέδρου, που κάνει μεγάλη προσπάθεια, είναι η ομάδα να ξανανέβει στην Α’Εθνική. Έπειτα από τρεις μήνες προετοιμασία, επιτέλους παίζουμε πρωτάθλημα. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς».

Αναφορικά με την έλλειψη δυνατών φιλικών και την αλλαγή στην ημερομηνία της πρεμιέρας είπε: «Δεν αποτελεί δικαιολογία και η ομάδα είμαι σίγουρος και έχει υποχρέωση να εμφανιστεί δυνατή στο παιχνίδι της Κυριακής. Οι πρεμιέρες συνήθως κρύβουν δυσκολίες. Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις δυσκολίες», για την απουσία των οπαδών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αναφέρθηκε λέγοντας: «Με έκπληξη μου είδα την ομάδα να παίζει φιλικά στην Κέρκυρα και να είναι μόνο 100 οπαδοί. Τους καταλαβαίνω γιατί η ομάδα προέρχεται από υποβιβασμό και υπάρχει έντονη απογοήτευση. Επειδή έχω δουλέψει ξανά και είχα συνηθίσει το γήπεδο γεμάτο, πιστεύω την Κυριακή και όχι μόνο, να είναι κοντά μας και να μας στηρίξουν».

Στον αγωνιστικό τομέα της ομάδας, εκτός του Κατσιούλη κανένας άλλος παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο η διοίκηση της Κέρκυρας αναμένει και την μπλε κάρτα του Γιάτσεκ Νταμπρόφσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK