Στοιχηματική εταιρία "τρολάρει" το... λεωφορείο του Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει στο "Stamford Bridge" για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Τσέλσι σε αγώνα της Premier League και στοιχηματική εταιρία βρήκε τον ιδανικό τρόπο να τον... πικάρει (φωτογραφία).

22.10.16..... The Man United team get the train from Stockport to London without Wayne Rooney (he may have got on in Wilmslow) on Saturday afternoon....... Jose Mourinho.
22.10.16..... The Man United team get the train from Stockport to London without Wayne Rooney (he may have got on in Wilmslow) on Saturday afternoon....... Jose Mourinho. EAMONN AND JAMES CLARKE

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε για τον Ζοζέ Μουρίνιο καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18:00, Live Chat από το Contra.gr) θα μπει στο "Stamford Bridge" για να τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος της Τσέλσι στην Premier League, όντας τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλοι αδημονούν για την κόντρα του "special one" με την άλλοτε αγαπημένη του ομάδα και τους πρώην πιστούς του, ωστόσο η "Paddy Power" εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να... τρολάρει τον Μουρίνιο.

Έχοντας τη φήμη του προπονητή που πολλές φορές θυσιάζει το θέαμα στο βωμό του αποτελέσματος (βάζοντας το περίφημο... λεωφορείο μπροστά από την εστία όπως συνηθίζεται να λέγεται) η εν λόγω αγγλική στοιχηματική εταιρία νοίκιασε έναν χώρο πάρκινγκ κάπου κοντά στο γήπεδο της Τσέλσι τοποθετώντας πινακίδα που έγραφε: "Πιασμένος χώρος για την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο. Μόνο για λεωφορεία".

Στοιχηματική εταιρία "τρολάρει" το... λεωφορείο του Μουρίνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μουρίνιο επιστρέφει ως "εχθρός" στο σπίτι του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK