Στόιτσκοφ: "Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κατάσταση χάους"

Ο βετεράνος άσος και "θρύλος" του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, Χρίστο Στόιτσκοφ, άσκησε δριμεία κριτική στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση χάους.

Στόιτσκοφ: "Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κατάσταση χάους"

Ο Στόιτσκοφ παραχώρησε συνέντευξη, αναφερόμενος στην περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, ασκώντας έντονη κριτική στον τρόπο που συμπεριφέρεται η ομάδα απέναντι στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Παράλληλα, προειδοποίησε τους ανθρώπους των "μπλαουγκράνα" πως αν ο "Λίο" δεν νιώθει προστατευμένος από το σύλλογο τότε είναι πιθανό να αναζητήσει νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

"Τα προβλήματα με τον Μέσι έχουν ξεκινήσει από την αρχή της παρουσίας του στην ομάδα. Υπήρχαν συζητήσεις για τα συμβόλαια, τα πρόστιμα και τις διαφημίσεις", σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero".

"Πρέπει να προστατεύσεις και να "περιποιήσε" τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Ο Μέσι πρέπει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και πουθενά αλλού. Τα κλαμπ πρέπει να προσέχει και να τον προστατεύει".

"Πείτε μου έναν ξένο παίκτη που να αγωνίστηκε στον σύλλογο και να μην έφυγε στο τέλος από την... πίσω πόρτα".

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα τη Δευτέρα (5/1) και ο Στόιτσκοφ δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο:

"Νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κατάσταση χάους αυτή την στιγμή. Όλα έχουν αντιστραφεί.", πρόσθεσε και συνέχισε:

"Υπάρχει περίπτωση ο σύλλογος να επιστρέψει σε εποχές "Λουίς φαν Χάαλ", όπου η ομάδα κέρδιζε τίτλους, όμως μόνο 13.000 κόσμος ερχόταν στο γήπεδο. Η Μπαρτσελόνα ακολουθεί την ίδια πορεία με την περίοδο που στον προεδρικό θώκο ήταν ο Χοάν Γκασπάρ. Ξοδεύει εκατομμύρια για παίκτες που είναι υπερτιμημένοι και δεν πηγαίνουν στο γήπεδο ούτε 20.000 φίλαθλοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK