Στον "αέρα" η κλήρωση της Football League

Δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (20/4) η κλήρωση των Play off και Play Out της Football Leage. Πήρε αναβολή ο Ηρακλής Ψαχνών.

Στον "αέρα" η κλήρωση της Football League

Ο Ηρακλής Ψαχνών που είχε κληθεί σε απολογία για το "ύποπτο" ματς κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την sportradar, ζήτησε και πήρε αναβολή για την Δευτέρα (20/4).

Αυτή η εξέλιξη πάει ακόμα πιο πίσω τις διαδικασίες των Play Off και Play Out, με την κλήρωση να είναι πλέον από δύσκολο έως αδύνατο να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (20/4).

Παράλληλα, η σέντρα των Play Off και Play Out που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου, υπάρχει περίπτωση να πάει πίσω και να οριστεί τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Κι αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή θα κληθεί να περιμένει μήπως κατατεθεί έφεση από πλευράς ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος είχε ασκήσει την δίωξη.

Έτσι είναι ορατό και το ενδεχόμενο, η σέντρα των μίνι πρωταθλημάτων, να οριστεί τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές, ούτως ώστε να μην τελειώσει το πρωτάθλημα στα τέλη Ιουνίου.

Να μην ξεχνάμε βέβαια πως ο Ηρακλής και ο Απόλλων Σμύρνης που συμμετέχουν στα Play Off, είναι πιθανό να δώσουν πρώτα τους αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (29-30 Απριλίου) με Ξάνθη και Ολυμπιακό αντίστοιχα..

News 24/7

24MEDIA NETWORK