ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον “αέρα” το ματς με Ηρόδοτο

Ο αγώνας μεταξύ του Εργοτέλη και του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο Στάδιο δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα Ηρόδοτο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Στον “αέρα” το ματς με Ηρόδοτο

Η ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα κόντρα στον Ηρόδοτο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 20 Οκτωβρίου, ωστόσο η ημερομηνία δεν έχει “κλειδώσει” λόγω της επιθυμίας των ανθρώπων της κρητικής ομάδας να γίνει το ματς στο Παγκρήτιο και όχι στην Αλικαρνασσό.

Μια μέρα νωρίτερα όμως έχει προγραμματιστεί ο αγώνας μεταξύ του Εργοτέλη και του Παναθηναϊκού, ενώ τέσσερις μέρες μετά (30/10) οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK