Στον "αέρα" το μέλλον του Φλικ στην εθνική Γερμανίας, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Με τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας φλερτάρει ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν καθώς μόνο βέβαιο δεν μοιάζει το μέλλον του Χάνσι Φλικ στην ομάδα.

CORRECTS PHOTOGRAPHERS NAME --- German national soccer coach Hansi Flick addresses the media in Frankfurt, Germany, Thursday, Nov. 10, 2022 during the presentation of the German squad for the Qatar Soccer World Cup 2022. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Χάνσι Φλικ σε συνέντευξη Τύπου πριν από αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου AP

Στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας βρίσκεται ο Χάνσι Φλικ από το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Ομοσπονδία της.

Οι Γερμανοί μόνο ικανοποιημένοι δεν έχουν μείνει με την παρουσία του Φλικ με την γκρίνια να έχει κάνει την εμφανίση της στο στρατόπεδο της ομάδας, με αποκορύφωμα την αποτυχημένη παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Ομοσπονδία θα δώσει μία τελευταία ευκαιρία στα δύο επερχόμενα φιλικά των Πάντσερς κόντρα στην Ιαπωνία και την Γαλλία και αν δεν μείνει ικανοποιημένη δεν αποκλείεται να αναζητήσει άλλες λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Φαβορί για την επόμενη μέρα πίσω από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας είναι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπάγερν έχει απορρίψει, κατά σειρά, τις προτάσεις των Τότεναμ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Φλικ εκπνέει αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του EURO2024, το οποίο διεξάγεται εντός έδρας για τους Γερμανούς

Πάντως, ακόμα κι αν η εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη στα δύο φιλικά,μοιάζει δύσκολο η αλλαγή προπονητή να γίνει άμεσα καθώς είναι μεγάλη ευθύνη για τον Νάγκελσμαν να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Γερμανίας λίγο πριν από την τελική φάση του EURO2024 και χωρίς να έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί Σεν Ζερμέν τελείως διακριτικά έσπασε το προσωπικό της ρεκόρ για μεταγραφές - Τόσα "έσκασε"

Η φωτογραφία της οικογένειας Ζιντάν απογείωσε το fitness, αμέτρητοι οι κοιλιακοί των μελών

Το ανατριχιαστικό βίντεο με την υποδοχή των οπαδών της Σεβίλλης στον Ράμος

News 24/7

24MEDIA NETWORK