Στον ανακριτή ο Σπανός

Στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρέαδη, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός.

Στον ανακριτή ο Σπανός
INTIME SPORTS

Την πόρτα της Ευελπίδων πέρασε την Τετάρτη και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου απολογήθηκε με αφορμή τις κατηγορίες για ηθική αυτουργία και δωροδοκία στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Όλα αυτά μετά την καταγγελία του Τάκη Φυσσα στον εισαγγελέα, ο οποίος εμπλέκει και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Γιάννη Αγγελόπουλο.

Η κλήση του Αγγελόπουλου προέκυψε μετά από ένορκη κατάθεση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του τα μετέφερε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 5 Μαΐου.

Από τον ανακριτή πέρασε και ο Νίκος Μπρούτζος ( ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ) ο οποίος θεωρείται μέλος της φερόμενης ως εγκληματική οργάνωση. Θα απολογηθεί στις 22 Μαΐου.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άτομα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση, τις επόμενες ημέρες θα κληθεί και πρόσωπο που θα αποτελέσει έκπληξη όταν γίνει γνωστό το όνομα του.

24MEDIA NETWORK