Στον ΑΠΟΕΛ ο Τζεμπούρ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία του με τον Αλγερινό επιθετικό Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο παίκτης συμφώνησε για ένα χρόνο με τον κυπριακό σύλλογο και πήρε τη φανέλα με το "79".

Στον ΑΠΟΕΛ ο Τζεμπούρ

Και επίσημα παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι ο Αλγερινός επιθετικός Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο παίκτης που έχει μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ εδώ και δύο εβδομάδες και δεν συμφώνησε με τους όρους συνεργασίας με την ΑΕΚ Αθηνών τελικά τα βρήκε με τον ΑΠΟΕΛ για μονοετές συμβόλαιο, ενώ θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Όσο για τον αριθμό στη φανέλα του, ο Τζεμπούρ διάλεξε τον αριθμό "79".

Ο Γιώργος Δώνης έχει πλέον στη διάθεσή και τον εκλεκτό επιτελικό μέσο (Ντε Βινσέντι) αλλά πλέον και τον εκλεκτό επιθετικό (Τζεμπούρ). Το θέμα είναι να προλάβει να είναι έτοιμος ο Αλγερινός άσος για τα πλέι οφ (του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ελπίζουν όλοι στον ΑΠΟΕΛ) το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, καθώς έχει μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Ο Τζεμπούρ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Εθνικό Αστέρα, Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχει φορέσει 33 φορές τη φανέλα της εθνικής Αλγερίας, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK