ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Παίκτης του Ατρομήτου για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού, ο οποίος σημείωσε 11 γκολ σε 25 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Περιστερίου, η οποία βρισκόταν σε αναζήτηση μιας αξιόπιστης λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Οι 2 πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό και το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 31χρονος πρώην άσος του Ακράτητου, της Μπέρνλι, του Παναθηναϊκού, της Λέτσε, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, της Θέλτα και του Λεβαδειακού θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Η περίπτωση του άλλοτε διεθνή επιθετικού δεν είναι “φρέσκια” για τον Ατρόμητο. Από τον Ιανουάριο του 2013 υπήρχε “φλερτ”, ωστόσο ο Πανθρακικός δεν ήθελε να αφήσει τον αρχισκόρερ του να αποχωρήσει, στην προσπάθεια που έκανε για παραμονή στην κατηγορία. Εν τέλει, στο τέλος της σεζόν ο παίκτης γνωστοποίησε την απόφαση να μην ανανεώσει με την ομάδα της Κομοτηνής και να επιστρέψει στην Αθήνα όπως επιθυμούσε.

“Ήρθα για να κάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο ακόμη μεγαλύτερο. Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχθώ την πρότασή του γιατί ως παίκτης και ως άνθρωπος έχω κίνητρα και βάζω στόχους. Στα πλέι οφ όλοι είδαμε ότι έφθασε στο μάξιμουμ και εύχομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω που η ομάδα δεν πέτυχε φέτος για ένα γκολ. Είναι δύσκολο αλλά στα πλέι οφ μπορούν να γίνουν όλα”.

“Ο Ατρόμητος έχει πάρει το καλό εισιτήριο στο Europa League και με μια καλή κλήρωση νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι κοντά στην ομάδα όπως στα τελευταία παιχνίδια για να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ένα ακόμη επίπεδο”, τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο διεθνής επιθετικός θα φορέσει το ένδοξο ‘αστέρι’ για τα επόμενα δύο χρόνια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK