ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Γκερέιρο η πρώτη “καμπάνα”

Ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι ο πρώτος “καθυστερημένος” της νέας σεζόν . Χωρίς τον Ντιόπ ξεκίνησε η προετοιμασία της Ένωσης . Εργομετρικά πέρασαν έξι παίκτες .

Στον Γκερέιρο η πρώτη “καμπάνα”

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΚ και ο Ρότζερ Γκερέιρο καθυστέρησε να εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα κατά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (14/7) με αποτέλεσμα ο Μανόλο Χιμένεθ να τον στείλει να προπονηθεί μόνος του στο γυμναστήριο.

Εκτός του Πολωνού έξι ακόμη παίκτες δεν πήραν μέρος στην προπόνηση αφού πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις . Ο λόγος για τους Τραϊανό Δέλλα, Παντελή Καφέ, Γρηγόρη Μάκο, Λεονάρντο, Τζόζεφ Αγκιρίμπα και Στίβ Μπέλεκ.

Εκτός προετοιμασίας βρίσκεται ακόμη ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ο οποίος έχει λάβει άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος. Για το απόγευμα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 19:30 και θα είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK