"Στον Ολυμπιακό λόγω Φουρέιρα ο Σαμαράς"

Στον Ολυμπιακό με 2ετές συμβόλαιο στέλνει τον Γιώργο Σαμαρά η "Daily Record", η οποία εξηγεί ότι το Champions League και η... Ελένη Φουρέιρα είναι λόγοι που μπορούν να πείσουν τον Έλληνα επιθετικό να επαναπατριστεί.

"Στον Ολυμπιακό λόγω Φουρέιρα ο Σαμαράς"
INTIME SPORTS

Η σκοτσέζικη εφημερίδα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία εδώ και καιρό και παρότι αρχικά ο διεθνής άσος ήταν αρνητικός, πλέον έχει αρχίσει να το σκέφτεται ξανά. Ένας βασικός λόγος που το ξανασκέφτεται, μάλιστα, είναι και η σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες (αν και αναφέρονται ως "αθηναϊκός σύλλογος") έχουν προσφέρει τη μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του ο επιθετικός της Σέλτικ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Εξάλλου, ο ίδιος ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη αποκάλυψε ότι εξετάζει περίπτωση Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό, χωρίς να προχωρήσει σε ονοματολογία.

"Ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει πίσω στην πατρίδα του τον Γιώργο Σαμαρά. Ο επιθετικός της Σέλτικ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φαίνεται ότι θα φύγει μετά από σχεδόν 6 χρόνια. Και στον 29χρονο έχει προσφερθεί 2ετής συμφωνία από τον αθηναϊκό σύλλογο, που μόλις στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 4η συνεχόμενη χρονιά", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

"Ο Ολυμπιακός πρώτα μίλησε με τον Σαμαρά στην αρχή του έτους, με τον πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι να δίνει μικρές πιθανότητες στην επιστροφή στην Ελλάδα. Όμως τώρα φαίνεται να είναι πιο ανοιχτός στην επιστροφή στη χώρα του, όπου ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του και ποπ σταρ της Ελλάδας, Ελένη Φουρέιρα, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο".

"Παρότι το όνομά του συνδέθηκε με έναν αριθμό συλλόγων, ο Σαμαράς δεν έχει δεχθεί ακόμα κανονικές προτάσεις. Η πιθανότητα επιστροφής, συμμετέχοντας στο Champions League, μπορεί να τον πείσει".

"Αγάπη μου η Σέλτικ"

Ο ίδιος ο Big Sam δεν αναφέρθηκε στο θέμα, αλλά με δηλώσεις του εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη Σέλτικ, μετά παό 6 χρόνια στη Γλασκόβη.

"Όταν άρχισα να αγωνίζομαι, πάντα ήθελα να μείνω σε έναν σύλλογο για πολλά χρόνια. Δεν ήθελα να αλλάζω ομάδες, όπως άλλοι παίκτες, να μετακομίζω κάθε 2-3 χρόνια. Ήθελα να αγαπήσω μία ομάδα και να με αγαπήσει κι εκείνη, ώστε να μπορεί να με θυμάται για κάτι. Αυτός ο σύλλογος για μένα είναι η Σέλτικ".

"Έχω δει παίκτες να έρχονται εδώ και ίσως να έχουν αγωνιστεί σε 60-70 παιχνίδια, αλλά να μην μένουν στη μνήμη. Δεν μπορούσα να φανταστώ, όταν πρωτοήρθα εδώ ως δανεικός για 6 μήνες, ότι θα παρέμενα για 6 χρόνια. Είναι σπουδαίο επίτευγμα να αγωνίζεται για 250 παιχνίδια. Έβαλα τα δυνατά μου και προσπάθησα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να πετύχουν".

Διαβάστε ακόμη

Μίτσελ: "Μιλάμε με Πουλίδο και άλλους 3 παίκτες"

Ποιον Ελληνα θέλει ο Μίτσελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK