ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Στον πάγο” η συμφωνία Ετό-Ανζί

"Σύννεφα" έχουν αναπτυχθεί πάνω από την σίγουρη συμφωνία του Σάμουελ Ετό με τη ρωσική Ανζί. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, αλλά το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

“Στον πάγο” η συμφωνία Ετό-Ανζί

“Δεν είμαι αισιόδοξος στην παρούσα φάση. Υπάρχουν μερικά θέματα που πρέπει να διευθετήσουμε. Τίποτα δεν έχει επιλυθεί. Η συμφωνία είναι στον πάγκο. Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν για σήμερα. Θα ξαναμιλήσουμε την Παρασκευή”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πεπίνο Τίρι.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις αφορά ασυμφωνία μεταξύ των ομάδων ή του Ετό με τους Ρώσους, αλλά το σίγουρο είναι ότι μία θεωρητικά κλεισμένη μεταγραφή πάει να χαλάσει.

Ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ανζί, τον τεχνικό διευθυντή της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δεν πήγε να περάσει από τα ιατρικά τεστ που είχαν προγραμματιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK