Στον "πάγο" ο Μαλόν της Βέροιας λόγω του υπόπτου αγώνα με ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρος Καρυπίδης, γνωστοποίησε ότι ο Ιβάν Μαλόν δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας, αφού κλήθηκε από τον εισαγγελέα ως ύποπτος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στον "πάγο" ο Μαλόν της Βέροιας λόγω του υπόπτου αγώνα με ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός είχεκ ληθεί σε ανωμοτί κατάθεση από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Νίκο Κωνσταντίνου, αφού θεωρήθηκε όποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Το παιχνίδι του Οκτωβρίου στην Τούμπα, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 4-1, ερευνάται ως ύποπτο για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό, σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξε η UEFA και διαβίβασε στην ΕΠΟ.

Ο διοικητικός ηγέτης της "βασίλισσας του βορρά" παρενέβη τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΙ" και μίλησε για το θέμα, τονίζοντας: "Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας δεν σημαίνει ότι είναι κι ένοχος, επειδή καλείται ως ύποπτος. Ο εισαγγελέας θα κάνει τη δουλειά του, αλλά τους παίκτες δεν τους ρυθμίζουμε να παίζουνε. Σε κάποια παιχνίδια θα είναι καλοί, σε άλλα όχι. Με τον Παναθηναϊκό στο 25’ αποβλήθηκε, τι πάει να πει; Ότι ήταν μιλημένος; Ο εισαγγελέας μπορεί να τον καλέσει και να κάνει τη δουλειά του".

"Ο ποδοσφαιριστής δεν θα ξαναπαίξει σε παιχνίδι της Βέροιας μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Πρώτα από όλα ζημιώνεται η ομάδα, αν κάτι υπάρχει θα το δούμε. Αλλά ζημιώνεται η ομάδα και φυσικά δεν σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ένοχος. Θα τον προστατέψουμε, δεν έχει δώσει δικαίωμα και δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα".

"Θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα στο παιχνίδι αυτό αλλά και σε όλα τα παιχνίδια. Είδατε τι έγινε προχθές στον αγώνα Κυπέλλου. Πήγαν να τιναχθούν όλα στον αέρα με μια φάση στον αγώνα για το Κύπελλο. Άρχισαν πάλι όλοι να λένε για τη Βέροια, για το στοίχημα, για το ένα, για το άλλο. Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα, για το Θεό".

Διαβάστε ακόμη

Στον εισαγγελέα ποδοσφαιριστής της Βέροιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK