Στον Παναιτωλικό ο Φωτάκης
Παίκτης του Παναιτωλικού είναι από το μεσημέρι της Κυριακής (31/8) ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Αγρινίου.
Σε ενίσχυση του ρόστερ του προχώρησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος ανακοίνωσε την Κυριακή (31/8) την απόκτηση του Γιώργου Φωτάκη, ο οποίος έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.
H ανακοίνωση του Παναιτωλικού: “Ο Γιώργος Φωτάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Παναιτωλικό. Σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τόνισε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν ώστε να έρθω εδώ. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της”.