Δεν σκοράρει ο Κοντέ; Δεν κερδίζει ο ΠΑΣ...

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προερχόμενος από δύο σερί νίκες δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί του κόντρα στον Λεβαδειακό (0-0), παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρκόφσκι.

Δεν σκοράρει ο Κοντέ; Δεν κερδίζει ο ΠΑΣ...

Το δύο στα δύο του ΠΑΣ με Παναθηναϊκό και Πλατανιά αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας των Ιωαννίνων για ευρωπαϊκά όνειρα.

Το γεγονός όμως πως οι παίκτες του Πετράκη δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στον Λεβαδειακό και έμειναν στο 0-0... ψαλίδισε τις φιλοδοξίες τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι από το σύνολο του Ζοζέ Ανιγκό, αλλά από τη στιγμή που ο Πέδρο Κόντε δεν έβαζε γκολ, τόσο ο Λεβαδειακός ήλπιζε να... κλέψει το ματς και να φύγει με κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό.

Μάλιστα, οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να το είχαν κάνει αν η κεφαλιά του Μαρκόφσκι δεν έβρισκε το δοκάρι στο 46'...

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Bελλίδης, Βιντάλ (77'Γιάκος), Μπετρά (61'Χέλκβιστ), Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης (71'Νικολιάς), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Κόντε

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου, Λεονάρντο (67' Τριποτσέρης), Σουμπίνιο (76'Νίκας), Φαβάρο, Μαρκόβσκι, Νουάνκο, Γιακουμάκης, Ζαραδούκας (88'Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Τσαμπούρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK