Στραματσόνι: "Ας σταματήσει την μπάλα όποιος δεν έχει κίνητρο"

Ο Παναθηναικός έχει πολύ μικρές ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ ματς του Europa League όμως στο ματς με τον Άγιαξ θέλει να αντιδράσει. Και ο Αντρέα Στραματσόνι δεσμεύτηκε γι'αυτό!

Στραματσόνι: "Ας σταματήσει την μπάλα όποιος δεν έχει κίνητρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Πρώτα απ' όλα ξέρουμε αρκετά καλά ότι αύριο θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από δυο ήττες και δεν με νοιάζει αν είναι ο Άγιαξ ο αντίπαλος μας, εμείς θέλουμε να αντιδράσουμε.

Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να υποσχεθούμε στους οπαδούς μας ότι θα κερδίσουμε αλλά ότι θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Επίσης είναι σημαντικό να κερδίσουμε για τους οπαδούς μας που θα έρθουν απ' όλα τα μέρη του κόσμου", τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Άμστερνταμ ο Ιταλός τεχνικός των "πρασίνων", για να συμπληρώσει με νόημα:

"Είναι αδύνατο σε ένα τέτοιο γήπεδο, κόντρα σε μια τέτοια ομάδα, να μην έχεις κίνητρο είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις. Όλοι θα δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους. Εάν κάποιος αύριο δεν έχει κίνητρο είναι καλύτερο να σταματήσει το ποδόσφαιρο".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουτρουμπής, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αναγνώρισε την ποιότητα του Άγιαξ που αντανακλάται στην πρώτη θέση που έχει στη βαθμολογία του ομίλου, όμως επεσήμανε πως "αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα που δείξαμε στα παιχνίδια με την Θέλτα και την Σταντάρ μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε που είναι η νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέα διπλή «καμπάνα» από UEFA στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK