Στραματσόνι:" Ναι, σκέφτομαι να αλλάξω τον Στιλ"

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε ότι μετά και το νέο λάθος του Στιλ στο Αμστερνταμ σκέφτεται να αλλάξει τερματοφύλακα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στραματσόνι:" Ναι, σκέφτομαι να αλλάξω τον Στιλ"

Ολα όσα είπε στη NOVA ο Ιταλός τεχνικός: "Όλοι είδαν ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο παίξαμε με γενναιότητα. Ήμασταν επιθετικοί, δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ιμπάρμπο και δυστυχώς στο δικό τους πρώτο σουτ με φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Άγιαξ έκανε το 1-0.

Αυτό σίγουρα άλλαξε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε για να ισοφαρίσουμε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ένα σουτ από το αντίπαλο δεξί μπακ έκανε το 2-0. Αυτό άλλαξε την κατεύθυνση του Άγιαξ στο παιχνίδι. Μετά το 2-0 ήταν διαφορετικό ματς. Φυσικά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έπρεπε να κάνει παιχνίδι. Ακόμα κι αν ο Λουντ και ο Ιμπάρμπο προσπάθησαν σκληρά, χωρίς έναν κανονικό επιθετικό, είναι πολύ δύσκολο να είσαι επικίνδυνος σε ένα παιχνίδι τέτοιοιυ επιπέδου. Βέβαια, όσο περνούσε ο χρόνος ήθελα να ξεκουράσω παίκτες, όπως ο Βιγιαφάνιες και ο Ιμπάρμπο ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.

Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι κανένας δεν τα παρατά. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ωστόσο, όταν το επίπεδο είναι τόσο υψηλό -ο Άγιαξ νίκησε 3-0 τη Θέλτα- και παίζουν με καλή ψυχολογία στο 2-0, εμείς δεν έχουμε καθαρούς επιθετικούς και δεν μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά και να κρατήσουμε την μπάλα ψηλά, είναι πιο δύσκολο, όταν δεν έχεις τους παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά. Κανείς δεν τα παρατά και όλοι θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ. Μπορείτε να το δείτε και στο πρώτο ημίχρονο που πιέσαμε τόσο ψηλά που καμία άλλη ομάδα δεν το είχε κάνει με τον Άγιαξ».

Το χθεσινό λάθος του Στιλ άλλαξε το παιχνίδι. Δυστυχώς, τα λάθη του τερματοφύλακα, καθορίζουν και τα αποτελέσματα. Με τα λάθη των επιθετικών, τα αποτελέσματα μένουν ίδια. Ο προπονητής αποφασίζει κάθε Κυριακή για τους καλύτερους έντεκα και την Κυριακή θα κάνω το ίδιο και για τη θέση του τερματοφύλακα".