Στραματσόνι: "Θα παίξουμε για τη νίκη, όχι για ισοπαλία"

Μία ημέρα πριν το επαναληπτικό ματς με την ΑΪΚ στην Στοκχόλμη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, υποστήριξε πως η ομάδα του είναι έτοιμη και θα διεκδικήσει την νίκη και όχι την ισοπαλία. "Ελπίζω να σκοράρω στη Σουηδία", τόνισε από τη μεριά των παικτών, ο Μάρκους Μπεργκ.

Στραματσόνι: "Θα παίξουμε για τη νίκη, όχι για ισοπαλία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

«Η ομάδα μας ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Η ΑΪΚ άφησε καλές εντυπώσεις στην Αθήνα και δίνω συγχαρητήρια στον προπονητή τους για την οργάνωση της ομάδας του. Εγώ, είδα τους παίκτες μου συγκεντρωμένους όλη την εβδομάδα. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι εξίσου επιθετικός με το πρώτο ματς:

«Ο Παναθηναϊκός έχει την δική του φιλοσοφία. Ξέρουμε πως έχουμε καλό πρώτο αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Θα είναι λάθος να παίξουμε για την ισοπαλία. Θέλουμε την νίκη και για αυτή θα παίξουμε».

Για τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει από την ΑΪΚ:

«Μου άρεσε η δουλειά τους στις στημένες φάσεις, στα κόρνερ. Ο Μαρκάνεν ο σέντερ φορ, μας προβλημάτισε. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το πώς περιμένει την ΑΪΚ Στοκχόλμης:

«Δεν ξέρω. Υποθέτω πως έχουν ένα πλάνο και είναι να παίζουν γύρω από τον φορ. Είναι μια στρατηγική. Δουλεύουν για εκείνον. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι».

Για το πλαστικό και πως το αντιμετωπίζει:

«Δεν μου αρέσει να παίζω στο πλαστικό. Είναι όμως το τελευταίο μοντέλο συνθετικού και θα είναι και για τις δύο ομάδες. Παίζει ρόλο το πως θα είναι το πλαστικό. Είναι σημαντικό να δούμε πως κυλάει η μπάλα. Η ΑΪΚ έπαιξε εδώ πριν δύο εβδομάδες. Ο στόχος μας είναι να τσεκάρουμε σήμερα το πλαστικό και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε αύριο».

Για την ετοιμότητα της ΑΪΚ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό:

«Θα είμαι αληθινός. Η κατάσταση βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι στα μέσα της σεζόν. Εμείς στο πρώτο μόλις. Είναι καλύτερο για αυτούς από την μία αλλά από την άλλη έχουν παίξει αρκετά. Ελπίζω αυριο το παιχνίδι μας να είναι καλύτερο από το πρώτο».

Για τον τραυματισμό του Χουλτ:

«Είναι μαζί μας και σίγουρα καταλαβαίνετε πως είναι σημαντικό επειδή είναι από την Σουηδία. Έχουμε αρκετούς παίκτες. Αν δεν είναι έτοιμος έχουμε λύσεις. Έχουμε πολλές λύσεις φέτος και αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε παίκτες για κάθε θέση. Θα αποφασίσω αύριο αλλά χωρίς κανένα ρίσκο. Αν δεν είμαι σίγουρος δεν θα παίξει».

Μπεργκ:"Θα προσαρμοστούμε στο πλαστικό"

Ο Μάρκους Μπεργκ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου, λόγω και της εντοπιότητας με τη χώρα. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως περιμένει την ομάδα του πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με την Αθήνα.

«Όταν παίζεις κόντρα σε σουηδικές ομάδες είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι το δεύτερο ματς κόντρα στην ΑΪΚ αύριο. Ήταν σημαντικό που στο πρώτο ματς κρατήσαμε το μηδέν. Αύριο ελπίζω να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Για το πώς θα αισθανθεί εάν βάλει γκολ:

«Ελπίζω να σκοράρω εδώ. Είναι η πρώτη φορά που παίζω. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα και η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα και την προσαρμογή:

«Θα παίξουμε με πλαστικές τάπες και νομίζω σήμερα θα έχουμε την δυνατότητα να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα».

Για το γεγονός ότι παίζει στο συγκεκριμένο γήπεδο:

«Έπαιξα εδώ όταν ήμουν στην Ολλανδία. Θα είμαστε εντάξει με το νέο χλοοτάπητα (πλαστικό). Δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έτσι έρχεται ο Ρινάλντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK