Αισιόδοξα μηνύματα από τις επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Στράτος και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ανδριόπουλος βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή για την έναρξη της συζήτησης σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα από τις επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αισιόδοξα μηνύματα από τις επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη, στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη Βουλή από πλευράς ΑΕΚ, βρέθηκαν οι Νίκος Στράτος (επικεφαλής της «Δικέφαλος 1924» που τρέχει το πρότζεκτ) και ο αρχιτέκτονας, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Στην πρώτη επαφή που έγινε με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώθηκε μία ελαστικότητα και καλή διάθεση προκειμένου όλα να προχωρήσουν όπως τα περιμένει η ΑΕΚ και στην «Ένωση» είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της συγκεκριμένης ιστορίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι για να προχωρήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου απαιτούνται να γίνουν τέσσερις συνεδριάσεις. Σήμερα, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, ενώ η δεύτερη αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα. Όπως όλα δείχνουν η ψήφιση θα γίνει εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου, ωστόσο η αισιοδοξία των ανθρώπων της ΑΕΚ μετά την επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί το ευχάριστο νέο της ημέρας για την πραγματοποίηση του έργου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK