Στριπτίζ από μοντέλο του Playboy ΜΟΝΟ για τον Ικάρντι!

O Εντγκάρντο Μπάουζα δεν λέει να πάρει την απόφαση να καλέσει τον Μάουρο Ικάρντι στην εθνική Αργεντινής και μία φαν του άσου της Ίντερ του έδωσε ένα έξτρα κίνητρο (VIDEOS)!

Στριπτίζ από μοντέλο του Playboy ΜΟΝΟ για τον Ικάρντι!

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι on fire την τελευταία διετία με την Ίντερ (φέτος έχει ήδη 20 γκολ στις 29 πρώτες αγωνιστικές της Serie A και μαζί με τον Μέρτενς είναι τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος πίσω από τους Μπελότι και Τζέκο) παρόλα αυτά η εθνική Αργεντινής αποτελεί κάτι σαν... απαγορευμένο καρπό για εκείνον.

Μόλις μία συμμετοχή και αυτή το 2013 μετράει ο αρχικανονιέρης της Ίντερ και το εντυπωσιακό είναι πως παρά την έντονη πίεση που δέχεται από αργεντίνικα ΜΜΕ αλλά και φαν της "αλμπισελέστε", ο Εντγκάρντο Μπάουζα συνεχίζει να μην κοιτάζει προς... Meazza μεριά και να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ε, αφού τα έχουν δοκιμάσει σχεδόν όλα για να πείσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό να επιβραβεύσει τον Ικάρντι με μία κλάση στην εθνική ομάδα, βρέθηκε και κάποια για να προτείνει κάτι διαφορετικό.

Αυτή είναι η Έιπριλ Σάμερς, με το γνωστό μοντέλο του Playboy και ένθερμη φαν της Ίντερ να υπόσχεται να αφιερώσει έναν από τους σέξι χορούς της στον Μπάουζα εάν το είδωλό της, ο Μάουρο Ικάρντο, συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας.

Μέσω ενός video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο-φαν του Ικάρντι έδωσε μία πρώτη... γεύση στον Μπάουζα για το στριπτίζ που θα ακολουθήσει από εκείνη αν της κάνει το χατήρι ενώ έδωσε παρόμοια υπόσχεση σε περίπτωση που η Αργεντινή κατακτήσει το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας με τον Ικάρντι στην αποστολη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK