Sun: "Ο Άνταμ Τζόνσον συνελήφθη για σεξ με 15χρονη"

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία με το δημοσίευμα της "Sun" που αποκαλύπτει ότι ο Άνταμ Τζόνσον της Σάντερλαντ συλληφθεί με την κατηγορία της αποπλάνησης 15χρονης κοπέλας.

Sun: "Ο Άνταμ Τζόνσον συνελήφθη για σεξ με 15χρονη"

Η "Sun" αρχικά ανέφερε ότι ο παίκτης αγωνίζεται τακτικά στην Premier League και έχει υπάρξει διεθνής με την Αγγλία. Λίγο αργότερα αποκάλυψε πως ο 27χρονος Άνταμ Τζόνσον είναι ο ποδοσφαιριστής, ενώ το όνομα του Τζόνσον είχε ήδη κυκλοφορήσει στα social media, αφού οι χρήστες κατέληγαν στον άσο της Σάντερλαντ με βάση την ηλικία και τη γενέτειρά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του ποδοσφαιριστή το πρωί της Δευτέρας και βρήκε ένα γεμάτο όπλο, για την κατοχή του οποίου πάντως φέρεται να υπάρχει σχετική άδεια. Ένας γείτονας του Τζόνσον έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα και υποστήριξε ότι η επέμβαση της αστυνομίας κράτησε γα περίπου 20 λεπτά.

"Τρία οχήματα της ασφάλειας κι ένα φορτηγάκι εμφανίστηκαν στο σημείο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αστυνομικοί, αλλά όλοι τους φορούσαν μαύρα. Δεν έχω δει καθόλου σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) τον παίκτη. Υπέθεσα ότι είχε γίνει διάρρηξη. Απ' όσο γνωρίζω ζει με τη σύντροφό του", δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Η είδηση έχει αναπαραχθεί και από άλλα βρετανικά Μέσα όπως η Daily Mail, ενώ αναφέρεται επίσης ότι οι αστυνομικοί έμειναν στο σπίτι για μεγάλο διάστημα της ημέρας, ερευνώντας μεταξύ άλλων και το γκαράζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK