Super League Interwetten: Τα highlights της 3ης αγωνιστικής

Τα highlights όλων των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, που μεταδόθηκαν από τα κανάλια της Nova.

Στιγμιότυπο της αναμέτρησης ΟΦΗ-Ατρόμητος για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο 'Θεόδωρος Βαρδινογιάννης' | Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
Στιγμιότυπο της αναμέτρησης ΟΦΗ-Ατρόμητος για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο 'Θεόδωρος Βαρδινογιάννης' | Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Κόντρα στο αναμενόμενο, η 3η αγωνιστική της Super League Interwetten είχε μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες στην εξέλιξη τους αναμετρήσεις. Οι ισοπαλίες με τέσσερα συνολικά τέρματα τόσο στο ματς Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και σε αυτό του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, ξεχώρισαν για τις συγκινήσεις που προσέφεραν στους τηλεθεατές. H AEK ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έμεινε άσφαιρος στον Βόλο και ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις από τον πάγκο του για το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό. ΑΕΛ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο Αλκαζάρ, με... χαμένους τους 'πράσινους'.

Στο 'Κλέανθης Βικελίδης', ο ΠΑΣ αιφνιδίασε τον Άρη και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να αντεπιτεθούν στο δεύτερο μέρος, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στα χασομέρια του πρώτου 45λεπτου, οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή νωρίς στις αρχές του δεύτερου μέρους και μετά την αποβολή του Μουνίθ κρατούσαν στα χέρια τους το τρίποντο. Ο Γούτας είχε άλλη άποψη...

Ο Καρέρα προχώρησε σε ελεγχόμενο ροτέισον ενόψει Βόλφσμπουργκ, είδε τον Μαχαίρα να ανταποκρίνεται πολύ καλά στον ρόλο του αλλά και τους Γκαρσία - Ενομπακάρε να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους, για το τελικό 3-0 επί της Λαμίας. Ισάριθμες ήττες στις πρώτες 3 αγωνιστικές μετρούν οι φιλοξενούμενοι που είναι στην πίεση από νωρίς.

Όπως συνηθίζει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο Ολυμπιακός 'καθάρισε' στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο να κάνουν την διαφορά. Αυτή τη φορά οι 'ερυθρόλευκοι' επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού, που στάθηκε καλά στο Φάληρο αλλά δεν είχε απαντήσεις στις αλλαγές των γηπεδούχων, που πάμε στη ρεβάνς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ με την ψυχολογία στα ύψη.

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά φανέρωσε σε ένα ακόμη τη ματς την δυσκολία του να λειτουργήσει αποτελεσματικά ενδιάμεσα των ευρωπαϊκών του αναμετρήσεων. Ο Αμπέλ Φερέιρα προχώρησε εκτεταμένο ροτέισον πριν τη ρεβάνς με την Κρασνοντάρ και η ομάδα του στερήθηκε συνοχής, ρυθμού και συνεργασιών στο Πανθεσσαλικό. Με τον Βόλο να βάζει στο σακούλι του έναν πολύτιμο βαθμό για την φετινή του προσπάθεια στην Super League Interwetten.

Η 3η αγωνιστική έκλεισε με την ισοπαλία στο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό. Οι 'πράσινοι' προηγήθηκαν στο ημίχρονο με τέρμα του Μακέντα. Στο δεύτερο έμοιαζαν απλά να παίζουν με τον χρόνο, επιλογή που πλήρωσαν με το γκολ του Πινακά λίγο πριν το τέλος, για το τελικό 1-1.


News 24/7

24MEDIA NETWORK