Super League: Στην τελική ευθεία με δύο μεγάλα ντέρμπι

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Τα play off της Super League συνεχίζονται με δύο μεγάλα ντέρμπι. Την Κυριακή, στις 20:00 θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ και στις 21:45 στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να πέσει η αυλαία των play off και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ομάδα που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League. Η ΑΕΚ έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Ξέφυγε 4 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται στην προτελευταία αγωνιστική, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερες από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα δύο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των play off της Super League, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 200 επιλογές για να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο πρώτο και το τελευταίο γκολ, τις συνολικές κάρτες, την πρώτη κάρτα, την κόκκινη κάρτα, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ με τους πιο δυνατούς αγώνες από σήμερα έως τη Δευτέρα και προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

  • Νικητής των κόρνερ
  • Over/Under 8,5 κόρνερ
  • Over/Under 9,5 κόρνερ
  • Over/Under 10,5 κόρνερ

Τέσσερις προωθητικές ενέργειες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

  • Στο Παρά 1
  • Boost 13
  • Boost Νίκης
  • 2-0 & Έληξε

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Κάνεις cash-out όπου κι αν βρίσκεσαι και πληρώνεσαι στο πρακτορείο

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

News 24/7

24MEDIA NETWORK