superBALL Bet: Ο απολογισμός των αγώνων της Τρίτης

Ο "Ματσωμένος" προέβλεψε την ισοπαλία στο Βραζιλία - Μεξικό, ο Γιάννης Γεωργόπουλος έπιασε δύο ειδικά στοιχήματα στο Βέλγιο-Αλγερία, ο Βαγγέλης Μιχαλίτσης έδωσε το ακριβές σκορ και ο Γιώργος Χριστοφόρου το G/G στο ίδιο παχνίδι.

superBALL Bet: Ο απολογισμός των αγώνων της Τρίτης

Οι Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο ''Ματσωμένος'' αναλύουν τους αγώνες και καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο, έχοντας στην παρέα τους το Stoiximan.gr!

Καθημερινά η εκπομπή ''SuperBALL Bet'' της WEB TV του Contra.gr είναι κοντά σας, αναλύοντας τις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την Τρίτη, το Βέλγιο - Αλγερία "πλήρωσε" 3 tipsters. Ο Γιάννης Γεωργόπουλος δικαιώθηκε στις προτάσεις του για α) περισσότερα γκολ στο Β' ημίχρονο β) συνολικά 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, ο Βαγγέλης Μιχαλίτσης ακριβές σκορ 2-1, ο "Ματσωμένος" goal/goal και ο Γιώργος Χριστοφόρου επίσης goal/goal.

Για την αναμέτρηση της Ρωσίας με τη Νότιο Κορέα, ο Γιάννης Γεωργόπουλος προέβλεψε πρώτο γκολ μετά το 28', όπως και ο "Ματσωμένος". Ο τελευταίος μάλιστα έπεσε μέσα και στο σημείο στο Βραζιλία-Μεξικό ρισκάροντας στο "Χ" που πλήρωσε 5.70!

Δείτε την χθεσινή εκπομπή Super BALL BET (17.06)

Μην ξεχνάτε το ραντεβού σας με την ''SuperBALL Bet'' κάθε απόγευμα 16.00-17.00 από την Web TV του Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK