superBALL Bet: Ο απολογισμός των αγώνων της Τρίτης

Τον δρόμο προς το ταμείο έδειξε χθες η SuperBall Bet πιάνοντας σημεία με υψηλές αποδόσεις σε δύσκολες αναμετρήσεις. Γκολ μετά το 28', κάρτες και ειδικά.

superBALL Bet: Ο απολογισμός των αγώνων της Τρίτης

Καθημερινά η εκπομπή "SuperBALL Bet" της WEB TV του Contra.gr είναι κοντά σας, αναλύοντας τις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο "Ματσωμένος" αναλύουν τους αγώνες και καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο, έχοντας στην παρέα τους το Stoiximan.gr!

Όσον αφορά τους αγώνες της Τρίτης ο Βαγγέλης Μιχαλίτσης έπιασε τόσο το γκολ μετά το 28' στο ματς της Ακτής όσο και το όβερ στον αγώνα της Κολομβίας.

Ο "Ματσωμένος" έπιασε το όβερ 3.5 κάρτες στο ματς της Ιταλίας, όπως και το όβερ 2.5 γκολ και περισσότερα τέρματα στο β' ημίχρονο στον αγώνα της Ιαπωνίας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστοφόρου έπιασε το όβερ 1.5 κάρτες της Ιταλίας και το όβερ 5.5 οφσάιντ της Αγγλίας, ενώ τέλος ο Γιάννης Γεωργόπουλος το γκολ μετά το 28' στον αγώνα της Ελλάδας.

Δείτε την χθεσινή εκπομπή Super BALL BET (24.06)

Μην ξεχνάτε το ραντεβού σας με την "SuperBALL Bet" κάθε απόγευμα 16.00-17.00 από την Web TV του Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK