Συνεχάρη τον Ντε Χέα για την απόσυρσή του από την εθνική ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, αλλά...

Μία απίθανη ιστορία φέρνει στο φως το Chiringuito TV με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ντε Χέα. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας του έδωσε συγχαρητήρια για το "αντίο" του στην εθνική, αλλά ο κίπερ δεν έχει πάρει τέτοια απόφαση.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Το δίκτυο Chiringuito TV έβγαλε στο φως μία περίεργη ιστορία που θέλει τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να στέλνει στον Νταβίντ Ντε Χέα το πιο παράξενο μήνυμα. Ο Λουίς Ρουμπιάλες φέρεται να συνεχάρη γραπτώς τον κίπερ της Γιουνάιτεντ για την απόφασή του ν' αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει συμβεί κι αυτό απάντησε ο Ντε Χέα στον Ρουμπιάλες.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο, ο Λουίς Ενρίκε κάλεσε τον Ντε Χέα καιρό πριν από το μήνυμα και του είπε πως δεν τον υπολογίζει για τεχνικούς λόγους στην εθνική ομάδα. Ο δημοσιογράφος που υποστηρίζει όλα τα παραπάνω αναφέρει επίσης ότι ο Ντε Χέα ζήτησε το λόγο από τον εκλέκτορα, αλλά εκείνος δεν του έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι έκπληκτος με την επικοινωνία που έχουν ο πρόεδρος με τον προπονητή, αλλά και το μήνυμα που δέχθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Σίτι: Βγάζουν ψεύτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουντιάλ 2022: Το wonderkid που μπορούσε να είναι συμπαίκτης του Μέσι ή του CR7 και επέλεξε τις ΗΠΑ

Γκάρι Νέβιλ: Το μυθικό Tweet δέκα λεπτά πριν από την προβολή της συνέντευξης του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK