Συγχαρητήρια της UEFA στον Αστέρα

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε η UEFA για την πορεία του Αστέρα στους ομίλους του Europe League τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, μετά την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.

Συγχαρητήρια της UEFA στον Αστέρα

Ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του, αλλά πριν από αυτό ο Αστέρας έχει την υποχρέωση να ταξιδέψει στο Βελιγράδι με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Η αναμέτρηση με την Μπεσίκτας ήταν η τελευταία στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για τη φετινή διοργάνωση των ομίλων του Europa League, με την αρκαδική ομάδα να μετατρέπει το 0-2 σε 2-2, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο τέλος της βραδιάς και αφού πια όλα τα φώτα είχαν σβήσει, στην αίθουσα συσκέψεων του γηπέδου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των υπευθύνων της UEFA με τους εκπροσώπους του Αστέρα.

O Κάρλος Νούνιες, η Ντέμπορα Σιούιλ και η Τζοάνα Ντζιός μοίρασαν συγχαρητήρια στον Αστέρα για τον τρόπο που κατάφερε να στηθεί οργανωτικά και σε επίπεδο υποδομών μέσα σε τρεις μήνες, ενώ εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μπορεί πλέον να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι του Αστέρα παρέδωσαν στους εκπροσώπους της UEFA αναμνηστικά δώρα και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν να ξανασυναντηθούν τη νέα περίοδο, σε κάποια από τις διοργανώσεις.

24MEDIA NETWORK