Συγγενής του Μπρίτο ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας

Ανάμεσα στους 75 νεκρούς του αεροπλάνου που συνετρίβη τα ξημερώματα της Τρίτης (29/11) στην Κολομβία ήταν και ο ξάδερφος του άσου του Ατρομήτου Εντουάρντο Μπρίτο!

Συγγενής του Μπρίτο ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η είδηση της συντριβής του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της βραζιλιάνικης Τσαπεκοένσε και το οποίο προκάλεσε το θάνατο 75 ατόμων.

Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ο πρώτος ξάδερφος του άσου του Ατρομήτου Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικό σταθμό ως κάμεραμαν και συνόδευε την αποστολή της ομάδας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν:

"Η «οικογένεια» ΠΑΕ Ατρόμητος συγκλονισμένη όπως σύσσωμη η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που «ξεκλήρισε» μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα: Την βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε, οι παίκτες της οποίας μετείχαν στη μοιραία πτήση προς την Κολομβία για να αντιμετωπίσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης την Ατλέτικο Νασιονάλ στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μεταξύ όσων έχασαν την ζωή τους ήταν και ο Α’ ξάδελφος του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Εδουάρδο Μπρίτο. Ο Ροντρίγκο Σαντάνα 35 ετών ο οποίος εργαζόταν σε τηλεοπτικό σταθμό ως κάμεραμαν και συνόδευε την αποστολή της Σαπεκοένσε. Ο Έντου λίγο πριν από την σημερινή προπόνηση δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα του η οποία του γνωστοποίησε ότι ανάμεσα στα θύματα ήταν ο γιος της αδελφής της και ξάδελφος του.

Συγγενής του Μπρίτο ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας

Συντριμμένος ο ποδοσφαιριστής μας «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη φωτογραφία του εκλιπόντος μέσα από το μοιραίο αεροπλάνο γράφοντας τα εξής: «Έφυγες κι εσύ. Ξάδελφε!. Γιατί; Χωρίς λόγια με τον πόνο θα μείνω μια ζωή. Ήξερα τα όνειρα σου. Δεν προλάβαμε όμως να τα ζήσουμε μαζί»!."

News 24/7

24MEDIA NETWORK