Συγκίνηση στην αποχώρηση του Ζεζούς, θα πληρώνεται από την Μπενφίκα μέχρι να βρει ομάδα

Η Μπενφίκα παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης, στην οποία αποχαιρέτησε τον Ζόρζε Ζεζούς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει πως "νόμιζα ότι ήμουν η λύση και όχι το πρόβλημα".

Συγκίνηση στην αποχώρηση του Ζεζούς, θα πληρώνεται από την Μπενφίκα μέχρι να βρει ομάδα
YOUTUBE

Ο Ζόρζε Ζεζούς αποτελεί παρελθόν και στη δεύτερη θητεία του στην Μπενφίκα. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την εξέλιξη, ενώ λίγο αργότερα διεξήχθη έκτακτη συνέντευξη Τύπου, η οποία πήρε χαρακτήρα αποχαιρετισμού στον 67χρονο προπονητή.

"Αυτό το πρότζεκτ από το οποίο αποχωρώ ήρθε στο τέλος του. Ήρθα στην Μπενφίκα θεωρώντας πάντα ότι είμαι η λύση και όχι το πρόβλημα. Για το συμφέρον της Μπενφίκα και το συμφέρον όλων, νομίζω ότι αυτή η απόφαση είναι η καλύτερη για όλους. Η ζωή μου θα συνεχιστεί δουλεύοντας με αγάπη και πάθος. Ήταν μεγάλη τιμή που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο και υπερασπίστηκα τα συμφέροντα της Μπενφίκα", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής.

Προηγήθηκε ο λόγος του προέδρου των Λουζιτανών, Ρουί Κόστα, ο οποίος εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από αυτήν την εξέλιξη: "Δεν ήταν η έκβαση που θέλαμε. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στο τέλος του έτους και να έχουμε πετύχει το στόχο μας. Αυτή η μέρα κατέληξε με τον καλύτερο τρόπο για τις δύο πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Ζόρζε Ζεζούς και το τεχνικό επιτελείο για την αφοσίωσή τους".

Οι δύο άντρες αγκαλιάστηκαν στο περιθώριο της συνέντευξη Τύπου, που ουσιαστικά κλείνει το δεύτερο κεφάλαιο του Ζεζούς στο σύλλογο. Σε τυπικό επίπεδο πάντως, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να έχουν επαγγελματική σχέση, αφού η ανακοίνωση της Μπενφίκα γνωστοποιεί ότι θα συνεχίσει να πληρώνει το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού, μέχρι εκείνος να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτός δεν θα είναι η Φλαμένγκο, αν και υπήρξαν συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Ενδέχεται να είναι η πρωταθλήτρια Βραζιλίας Ατλέτικο Μινέιρο όμως, από την οποία αποχωρεί ο Κούκα και φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Ζεζούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK