Συγκλόνισε ο Πουρσανίδης: "Ο Γκέραρντ είναι άρχοντας!"

Εσταξε μέλι μιλώντας για τον Ευγένιο Γκέραρντ ο Ηλίας Πουρσανίδης μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης.Ο Ελληνας άσος είναι ποδοσφαιρικό παιδί του μεγάλου Ολλανδού.

Συγκλόνισε ο Πουρσανίδης: "Ο Γκέραρντ είναι άρχοντας!"
ICON PHOTOPRESS

Αναλυτικά όσα είπε στον athletic radio:

Για το πως αποφάσισε να έρθει στο Ηράκλειο: «Καταρχήν, εμένα αυτό το γεγονός έχει ξεκινήσει πολύ πιο πριν, όταν πριν από έναν μήνα διάβασα ότι θα γίνει αυτή η εκδήλωση. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν θα ήμουν εκεί. Κάθε μέρα που περνούσε, προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να έρθω και να είμαι στην κερκίδα μαζί με τον κόσμο για να αποθεώσω αυτόν τον άνθρωπο και πως στην συνέχεια θα κατέβαινα στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσω. Δεν κατέστη δυνατό αλλά την επόμενη ημέρα τον επισκέφτηκα στο νοσοκομείο».

Για την τελευταία φορά που συνάντησε τον Ευγένιο Γκέραρντ:«Είχα να τον δω τουλάχιστον μια 10ετια. Δεν θέλω να μιλήσω για την κατάσταση που βρίσκεται, ο άνθρωπος πάσχει από κάτι που τον ταλαιπωρεί και ο λόγος είναι ότι θέλω να τον θυμόμαστε όλοι όπως ήταν. Ένας άρχοντας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έγινε μια πολύ ωραία εκδήλωση από τον ΟΦΗ, περίμενα να δω πάρα πολύ κόσμο και δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν ήταν όμως δεν είναι ώρα να το συζητήσουμε. Όμως, αξίζει να γίνει ακόμα πιο μεγάλο για αυτόν τον άνθρωπο. Περίμενα να δω ένα γήπεδο που ο κόσμος να μην χωράει».

Για την εκδήλωση της Τετάρτης: «Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος θα γέμιζε το γήπεδο, όχι μόνο με Ομιλίτες. Θα μπορούσε να έρθει όλη η Κρήτη γιατί τον αγαπάει όλο το νησί και το γήπεδο θα μπορούσε να είναι γεμάτο από οπαδούς και άλλων ομάδων. Θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλη προσφορά και η προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να τιμηθεί για ακόμα μια φορά, με την διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα με την συμμετοχή μιας ομάδας από την Ολλανδία. Αυτό είναι δική μου επιθυμία».

Για το αν προσκλήθηκε: «Εγώ χρωστάω στον ΟΦΗ, δεν μου χρωστάει κανένας και δεν περίμενα να μου στείλουν πρόσκληση. Θα ερχόμουν και κολυμπώντας».

Για το τι σημαίνει για εκείνον ο Ευγένιος Γκέραρντ: «Όλη μου η καριέρα είναι ο Γκέραρντ. Πως έπαιζα, πως συμπεριφερόμουν μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό του έλεγα χθες όταν τον είχα αγκαλιά.Ακόμα και όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, όταν πήγα στην συνέχεια στον Ηρακλή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK