Συγκλόνισε το Ρέντη η φωτογραφία του Πουλίδο

Μπορεί να βρίσκεται πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από του Ρέντη, όμως ο Άλαν Πουλίδο παραμένει αγαπητός. Γι' αυτό και η φωτογραφία που ανέβασε μετά από επίσκεψή του σε νοσοκομείο για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, έγινε... θέμα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Συγκλόνισε το Ρέντη η φωτογραφία του Πουλίδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίσκεψη σε ένα παιδάκι που βρίσκεται στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια έκανε ο Άλαν Πουλίδο και λίγο αργότερα ανέβασε τη φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μια φωτογραφία που συνόδευσε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

"Ευχαριστώ το Θεό που μου επέτρεψε να γνωρίσω τον Χόρχε και γιατί ποτέ δεν μας αφήνει μόνους. Αυτός είνα ένας αληθινός άγγελος που συνεχίζει να παλεύει για να τα όνειρά του.

Χόρχε, μου έδωσες μεγάλη χαρά με το να σε δω και να ξέρω ότι πηγαίνεις πολύ καλύτερα. Αυτή η φανέλα είναι το λιγότερο που μπορώ για εσένα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν αναρρώσεις πολύ σύντομα θα ξανασυναντηθούμε υπό άλλες συνθήκες. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ότι η πίστη υπάρχει και ότι ποτέ δεν πρέπει να παραιτηθείς, είσαι ένας πολεμιστής, ένα παράδειγμα ζωής", έγραψε ο Πουλίδο για τον μικρό Χόρχε και αμέσως η φωτογραφία... κατακλύστηκε από likes και σχόλια. Ανάμεσα στα χιλιάδες likes όμως βρίσκονται και πολλά "ερυθρόλευκα'".

Βλέπετε ο Πουλίδο μπορεί πλέον αγωνίζεται στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, ωστόσο έχει πολλούς φίλους στου Ρέντη. Ανάμεσα στους "ερυθρόλευκους" που έδειξαν πως τους αρέσει η φωτογραφία του μεξικανού ήταν και οι Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Φελίπε Πάρντο και πολλοί άλλοι.

Δείτε την φωτογραφία του Πουλίδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK