Συγκλονιστικός Ομάρ: "Ένιωσα την πλάτη μου να με εγκαταλείπει"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ περιέγραψε με λεπτομέρειες τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στη μέση του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ στα τελευταία ματς της Χαλ. Τι είπε για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό.

Συγκλονιστικός Ομάρ: "Ένιωσα την πλάτη μου να με εγκαταλείπει"

Ο Νορβηγός αμυντικός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από τον Μάρτιο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού ταλαιπωρείται από έναν σοβαρό τραυματισμό στη μέση του. Το μέγεθος της ζημιάς περιέγραψε ο ίδιος στην nettavisen από την πατρίδα του.

"Συνέβη χωρίς να το περιμένω, έτρεχα και ξαφνικά ένιωσα την πλάτη που να με "εγκαταλείπει". Δεν μπορούσα καν να κουνηθώ. Ήμουν τόσο τρομαγμένος με την κατάσταση που βρέθηκα σε κατάσταση σοκ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτό που έμαθα είναι πως ένας δίσκος στη μέση μου είχε φύγει, αλλά δεν πειράχθηκαν τα νεύρα. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να βιαστείς, πρέπει να περιμένεις για να περάσει. Είναι όμως καλύτερα. Υπάρχει πάντα ο φόβος πως θα το ξαναπάθεις. Και στο παρελθόν είχα προβλήματα τραυματισμών, όμως επέστρεψα χωρίς πρόβλημα και τα πήγα εξαιρετικά".

Μεταξύ άλλων ο Ομάρ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, λέγοντας πως έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό:

"Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί αυτή τη στιγμή. Πολλά εξαρτώνται από την Χαλ (αν θα παραμείνει στην κατηγορία), αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι. Αν μείνουμε, που το πιστεύω, τότε υπάρχει οψιόν για να παραμείνω. αν όχι, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό".

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ο 25άχρονος άσος πέρασε δύσκολες στιγμές, αφού έσπασε τον αστράγαλο του στον Ολυμπιακό, ενώ τους τελευταίους μήνες περνάει συνεχώς μικρότραυματισμούς.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Χαλ δεν θα είναι διαθέσιμος ο ύτε στο παιχνίδι με Γουότφορντ και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK